Ga naar de inhoud

A-leveranciers

De beste producten

OVER ONS

Wie zijn wij?

TSM Coatings is in juni 2015 opgericht in Amsterdam. Al onze medewerkers hebben  zeer uitgebreide ervaring in het vakgebied en zijn uitstekend op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van paint en non-paint.

TSM Coatings heeft o.a. Boonstoppel, einzA, Drost Coatings, Prinssen, Tollens / Flamant, Vista, Remmers, Mathijs-Rustoleum als verfmerken.

Vanuit ons bedrijf aan de Turbinestraat en onze locatie aan Papaverweg beleveren we de professionele schilder, zzp’er en industrie in Amsterdam en de regio. Service en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Ook verzorgen wij het transport van de goederen voor onze afnemers. TSM Coatings heeft alle top merken in haar assortiment en wij leveren onze producten uit voorraad.

TSM Coatings is lid van de inkoopvereniging Copaint. Door de gezamenlijke inkoop zijn we in staat onze A-merk producten tegen bijzonder gunstige condities in te kopen. Daar profiteert u als professionele schilder of zzp’er van. Naast onze scherpe prijzen kunt u ook profiteren van onze speciale aanbiedingen en acties.

TSM Coatings bied een snelle servies aan. Voor 10 uur besteld, die zelfde dag nog bezorgd

TSM Coatings is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur.

over-ons-5
over-ons-2
over-ons-1
over-ons-4

ONZE PARTNERS & MERKEN

LOCATIE WEST

LOCATIE noord

Chat openen
Kunnen we helpen?
Welkom bij TSM Coatings! Stel hier direct je vraag of geef je bestelling door!