Non-paint

Ook op het gebied van non-paint biedt TSM Coatings alleen het allerbeste!

TSM Coatings voert een zeer ruim assortiment op het gebied van non-paint artikelen. In elk segment voeren wij uitsluiten de beste producten van onze A-leveranciers. Onze jarenlange relaties en scherp inkoopbeleid bieden u de beste prijzen in de markt.

Verfrollers en kwasten.
Op het gebied van verfrollers en kwasten bieden wij onze klanten het beste van de topmerken Friess, Anza en Goudhaantje. Bij de professionele schilders zijn deze producten al jaren een vaste keuze!

Schuren.
Op het gebied van schuren biedt TSM Coatings het beste van de topmerken 3M, Sia, Rupes en Festool. Bij Tsm Coatings heeft u altijd een ruime keuze in ieder prijssegment.

Hout reparatie middelen
Met de producten van Zusex, Toupret, Polyfilla, Woodfill, Woodcap en Copaint biedt TSM Coatings een breed assortiment hout reparatie middelen voor de professionele schilder.

Kitten
Den Braven Sealants is marktleider op het gebied van acrylaatkitten, hybride kitten en Pu kitten. De voordelen van acrylaat kitten zijn inmiddels bekend in de markt. De acrylaat kitten van Den Braven zijn:

  • uitstekend overschilderbaar
  • eenvoudig aan te brengen
  • corrosiebeschermend
  • eenvoudig te reinigen

Naast het merk den Braven leveren wij ook kitten onder de merknamen Hercuseal en Zwaluw, allen eveneens afkomstig van den Braven Sealants.

Kwasten
Iedere schilder weet het; Goede kwaliteit kwasten zijn onmisbaar voor de professionele schilder. TSM biedt dan ook alleen de absolute top onder de kwasten aan. Met de merken Staalmeester en Goudhaantje bieden we een breed assortiment voor onze klanten.

Schuurmachines
Met Festool en Rupes biedt TSM Coatings schuurmachines en toebehoren voor iedere schilder. Beide merken hebben het stofvrij werken als kernwaarde opgenomen en zorgen er voor dat u veilig kunt blijven werken.

Tape en afplaksystemen
De markt voor tape en afplaksystemen is zeer breed te noemen. Met de diverse series tape van 3M, kip en Smartwares heeft u een uitgebreide keuze voor die tape die het beste bij u past.

Naast bovengenoemde producten vindt u bij TSM Coatings ook alles op het gebied van schoonmaakmiddelen en verdunningen (HBV, Copaint en Endstra), persoonlijke bescherming (3M en Endstra), werkkleding (FHB, Workman), beschermende schoenen (Armor en Reebok), stucloper (Kwabo en King Nonwoven) en verwarming en verlichting (Veeneman en Remko).