Ga naar de inhoud

A-leveranciers

De beste producten

NON-PAINT

Ook op het gebied van
Non-Paint kies je voor TSM!

TSM Coatings voert een zeer ruim assortiment op het gebied van non-paint artikelen. In elk segment voeren wij uitsluiten de beste producten van onze A-leveranciers. Onze jarenlange relaties en scherp inkoopbeleid bieden u de beste prijzen in de markt.

 

Verfrollers en kwasten

Op het gebied van verfrollers en kwasten bieden wij onze klanten het beste van de topmerken Friess, Anza en Goudhaantje. Bij de professionele schilders zijn deze producten al jaren een vaste keuze!

goudhaantje-tsm-kwast
schuurpads-rupes-tsm

Schuren

Op het gebied van schuren biedt TSM Coatings het beste van de topmerken 3M, Sia, Rupes en Festool. Bij Tsm Coatings heeft u altijd een ruime keuze in ieder prijssegment.

Hout reparatie middelen

Met de producten van Zusex, Toupret, Polyfilla, Woodfill, Woodcap en Copaint biedt TSM Coatings een breed assortiment hout reparatie middelen voor de professionele schilder. 

woodfill-logo-tsm
den-braven-kit-tsm

Kitten

Den Braven Sealants is marktleider op het gebied van acrylaatkitten, hybride kitten en Pu kitten. De voordelen van acrylaat kitten zijn inmiddels bekend in de markt. De acrylaat kitten van Den Braven zijn:

 

Naast het merk den Braven leveren wij ook kitten onder de merknamen Hercuseal en Zwaluw, allen eveneens afkomstig van den Braven Sealants.

 

Schuurmachines

Met Festool en Rupes biedt TSM Coatings schuurmachines en toebehoren voor iedere schilder. Beide merken hebben het stofvrij werken als kernwaarde opgenomen en zorgen er voor dat u veilig kunt blijven werken.

festool-schuurmachine
tape-kip-tsm

Tape en afplaksystemen

De markt voor tape en afplaksystemen is zeer breed te noemen. Met de diverse series tape van 3M, kip en Smartwares heeft u een uitgebreide keuze voor die tape die het beste bij u past.

Naast bovengenoemde producten vindt u bij TSM Coatings ook alles op het gebied van schoonmaakmiddelen en verdunningen (HBV, Copaint en Endstra), persoonlijke bescherming (3M en Endstra), werkkleding (FHB, Workman), beschermende schoenen (Armor en Reebok), stucloper (Kwabo en King Nonwoven) en verwarming en verlichting (Veeneman en Remko).

LOCATIE WEST

LOCATIE noord

Chat openen
Kunnen we helpen?
Welkom bij TSM Coatings! Stel hier direct je vraag of geef je bestelling door!