Ga naar de inhoud

A-leveranciers

De beste producten

LADDERS&
STEIGERS

Ladders en steigers, kwaliteit op eenzame hoogte!

Op het gebied van ladders en steigers vertrouwt TSM Coatings op de kwaliteit, duurzaamheid en expertise van Altrex. Dit Oer-Hollandse merk levert ladders en steigers van de allerbeste kwaliteit. De producten van Altrex kenmerken zich door een extreem lange levensduur en zijn daarom voor elke professional de beste keuze. Altrex is niet voor niets marktleider op het gebied van ladders en trappen en het bedrijf wordt geroemd vanwege de innovatie van hun producten.

Het Altrex assortiment op het gebied van aluminium ladders, kooiladders, gevelladders bestaat uit diverse oplossingen voor zowel eenvoudig als moeilijk te bereiken locaties. Elke trap en ladder van Altrex voldoet aan de gestelde wetgeving en, indien van toepassing, regelgeving voor professioneel gebruik.

Altrex biedt een breed assortiment aluminium steigers, rolsteigers, vouwsteigers, kamersteigers, triangelbruggen en doorwerksystemen. Alle Altrex steigers zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving, zoals de NEN-EN 1004 voor professioneel gebruik. Of u nu een smalle kamersteiger zoekt, een brede rolsteiger, modulaire traingelbrug, uitwijkconsole of schoorsteensteiger: Altrex heeft voor u een oplossing, ook op maat!

 

altrex-ladder-ladder-steiger-tsm

LOCATIE WEST

LOCATIE noord

Chat openen
Kunnen we helpen?
Welkom bij TSM Coatings! Stel hier direct je vraag of geef je bestelling door!